به گزارش روابط عمومی شرکت فولاد آتیه خاورمیانه، طی احکامی جداگانه از سوی مهندس یارمحمد محمدی، مدیرعامل شرکت فولاد آتیه خاورمیانه، مهندس امین زعیم به سمت مدیر کارخانه نورد میلگرد و دکتر مطیعالله به سمت مدیر بازرسی و حفاظت فیزیکی شرکت فولاد آتیه خاورمیانه منصوب شدند.
در حکم انتصاب مهندس امین زعیم، با اشاره به سوابق علمی، تجربیات ارزنده و سابقه مدیریتی وی در کارخانه نورد میلگرد، بر بهرهگیری از توانمندیهای مدیریتی در راستای تحقق اهداف و برنامههای شرکت، با اولویت بازسازی خط نورد و راهاندازی مجدد آن تأکید شده است.
همچنین در حکم انتصاب دکتر مطیعالله، تجربیات ارزشمند و سوابق مفید ایشان در حوزه انتظامی و حفاظتی مورد توجه قرار گرفته و بر بهرهگیری از دانش، تجربه و توانمندیهای وی در مسیر توسعه اهداف سازمانی و همکاری مؤثر با واحدهای مرتبط در داخل و بیرون سازمان تأکید شده است.
شرکت فولاد آتیه خاورمیانه ضمن تبریک این انتصابات، برای این دو مدیر در انجام مسئولیتهای محوله و پیشبرد اهداف سازمانی شرکت آرزوی موفقیت دارد.